Tilbud

Kalendergaver Og Julepynt | Nailmatic Lipgloss Til Børn, Vandbaseret – Cerise

DKK 115.60 DKK 67.60

Nailmatic Glosses er vandbaseret lipgloss, som er specielt fremstillet til børn helt uden brug af kemiske stoffer. Med en lipgloss fra franske Nailmatic kan …

På lager

Varenummer: AJL65/H4070 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Nailmatic Glosses er vandbaseret lipgloss, som er specielt fremstillet til børn helt uden brug af kemiske stoffer. Med en lipgloss fra franske Nailmatic kan dit barn lege voksen og få farve på læberne, så ofte det vil. I lipglossen er der brugt abrikoskerne olie som blødgør læberne og giver konsistens, som var det en læbepromade.
Lipglosserne indeholder frugtfarve og naturlige ingredienser, som giver dem forskellige farver og smag. Produktet er helt sikkert at anvende på læberne samt at få i munden. Er dermatologisk testet. Indeholder 6.5 ml. Fra 3 år. 
 
Ingredienser : octyldodecanol, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, parfum (fragrance), dextrin palmitate, palmitic acid, ammonium glycyrrhizate, tocopheryl acetate, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, ci 15850 (red 7 lake), alpha-isomethyl ionone, limonene.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kalendergaver Og Julepynt | Nailmatic Lipgloss Til Børn, Vandbaseret – Cerise”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: