Tilbud

Børnebøger | Klatremus Og De Andre Dyr I Hakkebakkeskoven

DKK 310.96 DKK 162.24

Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven er fortælling af Norske Thorbjørn Egner, oversat af Halfdan Rasmussen. I historien kan kan du møde Klatremus, M…

På lager

Varenummer: AJL65/H2083 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven er fortælling af Norske Thorbjørn Egner, oversat af Halfdan Rasmussen. I historien kan kan du møde Klatremus, Mikkel ræv, Bagermester Harepus, Morten Skovmus og alle de andre dyr fra Hakkebakkeskoven. De store dyr og små dyr lever i fred og fordragelighed – og de hjælper hinanden med de ting de hver især ikke kan. 
Hakkebakkeskoven er en digtet lille verden, som på mange måder ligner vore egen store verden. Dyrene er klædt som mennesker, går på to ben og bor i huse. En klassisk børnefortælling der tæller mange sjove sange og sjove dyr. 
Læs bogen med dine børn og måske kan I synge med på viserne: Bedstefars fødselsdag, Rævevisen, Peter pindsvin og nogle af de andre kendte viser. Bagerst i bogen finder du klavernoder og tekster til viserne.  
Bogen indeholder 94 sider og er rigt illustreret med de fineste tegninger af Thorbjørn Egner.
Foruden denne historie om dyrene i Hakkebakkeskoven, står forfatteren Thorbjørn Egner også bag klassikerne som  "Folk og røvere i Kardemommeby" samt "Karius og Baktus".

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Børnebøger | Klatremus Og De Andre Dyr I Hakkebakkeskoven”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsm?der: